Referenser

Jag kan med det varmaste och innerligaste rekomendera Birgitta då jag behövde hennes hjälp som stressterapeut. Jag kände direkt att jag kommit rätt, då jag provat ett par andra terapeuter. Det är så viktigt att man hittar rätt person så att man känner sig trygg. Med Birgittas hjälp fick jag mycket verktyg hur jag skall hantera olika situationer. Som person är Birgitta: Lugn och inlyssnande, man kände sig helt trygg med henne. Man får alltid tala till punkt, måste inte följa en röd tråd i det man berättar. Hon har mycket bra tillvägagångssätt hur man ska tänka och komma vidare.
                                          / H.D"För ett halvår sedan var jag fast i en negativt tankemönster och fick kontakt med Birgitta. Genom hennes guidning och fingertoppskänsla att ställa de rätta frågorna har vi snabbt kommit in på kärnan för att förändra mitt mindset och komma framåt till en vardag i balans. Med små men viktiga verktyg i vardagen har vi vänt på den negativa tankespiralen och idag är jag på en mycket bättre plats än för ett halvår sedan. Tack och på återseende."
 Mvh Sven-Ola Bentgsson CEO

"För mig har coachningen gjort att jag förstår att svaren på olika problem eller utmaningar finns inom mig själv. Det är en kraftfull metod att lösa problem. Birgitta vägledde mig på ett sätt som kändes mycket professionellt. Rekommenderar henne varmt." 
                          / Mirella Nyberg

"Birgitta är lyhörd och kunnig och coachar med engagemang och värme. Hennes sätt att ställa frågor hjälpte mig att utmana gamla invanda tankemönster och hitta nya infallsvinklar som jag skulle haft svårt att hitta på egen hand. Det var också värdefullt att få konkreta tips och övningar som verktyg. Jag fick med mig både viktiga insikter om mig själv och positiv energi för att se möjligheter istället för hinder på vägen framåt."
                                         / Hanna

"Våra samtal fick mig att tänka i nya banor och att tro på min egen kraft att förändra mig själv och mitt liv. Min självkänsla fick sig en boost och jag fick energi och kraft att agera och tänka på nya sätt. Jag lämnade vårt sista samtal med en känsla av att stå på egna ben. Mycket tack vare din närvaro i lyssnandet och frågor som fick mina pusselbitar att falla på plats".
                                       / Lotta B

"Väldigt skönt att prata ut med en helt utomstående part och därefter kunna göra en tydlig plan för att få en bättre långsiktig tillvaro. Birgitta hjälpte mig att få fram mina insikter och utmanade mig framåt där vi var överens om olika tillvägagångssätt som skulle göras och testas. Kan varmt rekommendera Birgitta".
                     / Emanuel Thorson

Jag kan varmt rekommendera konsultation hos Birgitta, Vida coach & konsult. Jag erbjöds ovärderlig hjälp i samband med min flytt. Träffsäkert med värme och stort engagemang kände hon vad mitt behov var och fick mig att se befriande lösningar från en helt annan vinkel. Samtidigt som jag hela tiden blev stärkt i mina egna tankar som jag kanske inte tidigare vågade lita på fullt  ut. Så det gav ett lyft både för boendet och mig som person".
                                           / Marie

"Jag har blivit mer uppmärksam på mitt problem och har fått verktyg och strategier för att begränsa mina åtaganden . Genom reflektion, visualiserande övningar samt praktiska, konkreta och relevanta övningar har coachingen gett mig struktur, hjälpt mig medvetandegöra och hjälpt mig med hantering. Jag rekommenderar Birgitta."
                       / Jenny Åhrberg

                       Sjukgymnastiken

" Vi är många som letar efter "vår grej" och jag känner att Birgitta har hittat "sin grej. Med stor ödmjukhet och lyhördhet men också med härlig humor, coachar Birgitta så att man gått därifrån med både iver och ett leende på läpparna, trots att det kanske varit många känslor inblandade under samtalet."
                         / Malin Karlsson

"Det som har varit bra med coachingen är att det har fått mig att vända frågorna inåt och verkligen fundera på svaren. Det har hjälpt mig att fokusera här och nu och hjälpt mig med att släppa taget om onödiga händelser. Det har hjälpt mig att få verktyg när man fastnar."
                               / Anna Altner

Vida Coach & Konsult i Varberg. Jag som driver Vida Coach & Konsult AB i Varberg heter Birgitta Frenzel och arbetar som livscoach och NLP Business practitioner med personlig utveckling och stresshantering.

Jag håller hög etisk standard, arbetar under tystnadsplikt och kompetensutvecklar mig
kontinuerligt för att du ska få ta del av professionell coaching och stressterapi.

Välkommen att höra av dig!

"Din tro formar dina tankar. Dina tankar formar dina ord.
Dina ord formar dina handlingar. Dina handlingar formar dina vanor.
Dina vanor formar dina värden. Dina värden formar din framtid"  

Mahatma Gandhi